Travel Plans 2016

Posted by

kuva 1

Where to travel 2016? Last two years have basically been quite US full, thus I’m going to travel (also) somewhere. My year will begin with some national travels in Finland, then it’s time for Europe – Sweden, UK, France and Norway, and of course there will be the US at the end of this year. 🙂

IMG_20141228_093145 (1)

January to April
– we will do weekend trip Haikko Spa Hotel, located in Porvoo, Finland. There we will enjoy the luxurious hotel, great food, spa, gym and each other with my boyfriend.
– visiting London and going to musicals and other cultural activities
– visiting Paris
– Visiting my relatives in Eastern Finland
– Culture weekend in Helsinki including art hotel, museums and a concert

IMG_1969

May to July
– Day trips to Tampere, Turku, Kotka and Hanko
– cruise and couple days in Stockholm
– Business travel to Norway and having a holiday there

IMG_4253

August to December
– traveling to the US and visiting California, Oregon and Washington. I’ve already been in East Coast and lived in the Midwest, so this time it’s time for the West Coast! 🙂

= total countries: Finland + Sweden + Norway + UK + France + USA = 6 countries 🙂

What are your destinations 2016?

50 comments

 1. Porvoolle peukku! Toivottavasti pääsette kartanon puolen huoneisiin Haikkoossa, ne kylpylän puolen huoneet on aika paljon vähemmän “luksus”. 🙂 Ootteko vielä miettineet mitään ruokapaikkoja tuolle viikonlopulle? Porvoosta ei onneksi loistava tarjonta lopu kesken!

  Like

 2. Sulla on kaikki suunnitelmat jo tehtynä, ihailtavaa 🙂 Mahtava vuosi tulossa! Täällä kaikki vielä auki. USAn road tripistä haaveillaan, Havaijin jälkeen nousi pieni kuume Jenkkilään. Mutta sinne ei vielä tänä vuonna ja tuskin ensi vuonnakaan.

  Like

  1. USAn road trip, esim. Route 66 tai kaikki West Coastin Statet läpi on mullakin haaveissa, mutta saa nähdä milloin saa ajan, rahan ja porukan järkättyä. Pidempi roadtrip olisi hauska toteuttaa kiireettä ja hyvin suunniteltuna. 🙂 Hauskaa ja matkailun täyteistä vuotta!

   Like

 3. Sulla on suunnitelmat kasassa jo koko vuodelle! Mä olen poikkeuksellisesti tehnyt jo paljon suunnitelmia kesään asti, mutta syksystä ja ensi talvesta ei ole vielä aavistustakaan – jää nähtäväksi. Tässä keväällä on tiedossa Tallinna, Amalfin rannikko ja Dublin, ja nämä on jopa varattu jo. Kesällä suunnitelmissa olisi noin 5 viikon road trip teltan kanssa Euroopassa. Reittiä on suunniteltu Saksaan, Tsekkiin, Itävaltaan, Kroatiaan ja Italiaan. Katsotaan nyt, miten se muotoutuu.

  Matkailuntäyteistä vuotta sulle!

  Like

  1. Oho, meillä ei vielä ole buukattu mitään, mutta työvuoroihin on suunniteltu lomien pituiset aukot ja tehty alustavia selvittelyjä, mitä missäkin halutaan nähdä. Ensi viikolla olevan palkkapäivän jälkeen olisi tarkoitus aloittaa ekat buukkailut. Huippua vuotta Jenni, roadtrip kuulostaa hauskalle!

   Like

 4. Mahtavat suunnitelmat! Kuulostaa siltä, että sulla on tulossa aivan huippuvuosi reissauksen suhteen. Mielestäni tuo suunnittelu ja etukäteen fiilistely on melkein parasta 🙂 Kaikki seikkailut odottavat vielä edessä päin ja päiviä raksitaan kalenterista…

  Like

 5. Ihailtavaa suunnitelmallisuutta. Itse en vain kykene toimimaan noin. Matkoja saattaa tulla ihan puskasta, vaikkapa tänään varasin lennot reilun viikon päähän. 🙂 Jotain toki tulee varailtua kunnolla etukäteenkin. Helmikuussa siis Barcelona ja New York, kesällä Euroopan road trippailua suunnilleen kaksi kuukautta. Mutta pakko tuohon väliin on jotain vielä tulla, ettei pääse reissukuume liian suureksi. 🙂

  Like

  1. Heh, saattaa olla, että itselläkin tulee jotain pientä ekstempore extramatkaa tai muutosta, mutta on kiva, että on jonkinlainen runko vuodelle. 🙂 Hauskoja reissuja, Euroopan Roadtrip kuulostaa huippuhauskalle.

   Like

 6. Kuulostaa hyviltä suunnitelmasi….jollain tavoin tuttua sillä olen huhtikuussa menossa Lontooseen. Mielessä juuri ainakin musikaali ja muutama hyvä ruokapaikka. Loppuvuoden matkan on avoinna mutta loppuvuodesta tehdään kaukomatka ja myös Amerikka on listalla….onnea matkavuoteen!

  Like

 7. Itse en pysty suunnittelemaan juttuja noin pitkälle, aika paljon lyhyemmällä varoitusajalla mennään. Tosin muutama idea on suunnitteilla eri kohtiin, pari varattua. Maaliskuussa Karibialle lomaileen ja heinäkuussa Norjaan aktiiviurheileen -> muista reissuista ei vielä mitään hajua 😀

  Like

 8. Aika hienoa, että on jo vuoden reissusuunnitelmat paketissa! Onpahan mitä odottaa! Mulla kun ei ole tällä hetkellä mitään tiedossa, haaveita kyllä, mutta ei mitään lukkoon lyötyä. Suomea jos pääsisi kesällä kiertämään, olisi aika huippua 🙂

  Like

 9. Ei voi kuin ihailla, kun joku pystyy suunnittelemaan noin pitkälle eteenpäin. Meidän perhe on sellainen lipputarjousten tutkija ja usein reissu tuleekin varattua noin pari viikkoa aiemmin. Nyt täällä Thaimaassa asuessa tulee pakosta käytyä rajojen ulkopuolella 3:n kuukauden välein, joten sen verran etukäteen tietää. Mäkin lupaan ottaa Porvoon kesän matkasuunnitelmiin, kun kerran Suomessa pyörähdetään.
  Mukavaa reissuvuotta!

  Like

  1. No, teidän asuinmaa olisi jo itsessään lomaa tälle suomalaiselle. 🙂 Äkkilähtöjen ja tarjousten bongailu olisi tavallaan huippua, mutta hyvissä ajoin vaadittavat työvuorotoiveet vähän rajoittavat omalta osalta niiden käyttöä. Huippua reissuvuotta Heidi!

   Like

 10. Hyviä suunnitelmia kyllä. Itsellä hieman samaa ongelmaa kuin esimerkiksi Annikalla, en vain mitenkään pysty vielä päättämään minne tie vie tänä vuonna. Matkoja tulee varmasti useita, mutta päätän niitä melkolailla lennosta sitten kun niiden varaaminen tulee ajankohtaiseksi 🙂

  Like

 11. Minäkin teen suunnitelmia yleensä pitkällekin, joskaan en ihan koko vuodeksi. Nyt kun olen äitiyslomalla, haluaisin tietenkin hyödyntää sen mahdollisimman hyvin. En tiedä koska seuraavan kerran olen näin pitkään niin, että ei tarvitse töistä ja loma-ajoista huolehtia. Nyt vain täytyisi pian tehdä matkavarauksia, ettei aika valu hukkaan 🙂 Nyt kun on vasta Thaimaan loma varattuna maaliskuulle, ja viikonloppu Hangossa toukokuulle.

  Like

  1. Huikea tilaisuus kyllä viettää laatuaikaa perheen kanssa – vaikkapa etelän lämmössä tai Aasian eksotiikassa. Ota ilo irti ja nauti pikkukaverista ja matkailusta ilman töihinpaluukiireitä! 🙂

   Like

 12. No siinähän on suunnitelmaa kerrakseen, hieno matkailuvuosi tulossa! Meillä on myös Yhdysvaltojen länsirannikko haaveissa tälle vuodelle, mahdollisesti jo loppukeväälle, mutta toistaiseksi vain pari pienempää reissua maaliskuulle varattuna. Niistäkin on hyvä aloittaa ja niitä jo vähän odotellaan 🙂

  Like

 13. I will have four countries: Finland, Denmark, Germany and Estonia ins Allah. Welcome to Hanko! We have just been talking here locally how we can persuade tourists to overnight in our beautiful and friendly town.
  I am thoroughly familiar with California, therefore I do not plan any trips to the USA, at least for a long time. Life is short and countries are many.

  Like

 14. Mahtavaa ku joku muukin suunnittelee elämää pidemmällä tähtäimellä, mä oon varannut jo matkan syksylle 2017 🙂 Ja 7 viikon päästä koittavan reissun varasin vuosi sitten matkamessuilta…
  Mukavia reissupäiviä sekä Suomessa että maailmalla!

  Like

 15. Hui! Siinäpä on paljon Matkasuunnitelmia! 😄
  Mä en itse osaa enkä usein haluakaan suunnitella kauhean tarkasti minne aion vuoden aikana matkustaa ja milloin
  😊
  Poikkeuksena tietty jos jotkut lennot on vaan pakko varata hyvissä ajoin ja etukäteen. Olen enemmän sellainen extempore matkailija.

  Alkuvuosi kuluu Uudessa Seelannissa ja kesän jälkeen huhtikuussa siirrymme Australiaan. Loppuvuodesta ollaan varmaan ihan jossain muualla 🙌

  Titta / IKILOMALLA

  Liked by 1 person

 16. Ihan mukavalta näyttää sun suunnitelmat! Itse hädintuskin tiedän mitä teen seuraavalla viikolla tai missä lomailen seuraavaksi. On kuitenkin ihana tunne, kun on jotain mitä odottaa! Ja varsinkin, kun ehtii suunnitella.

  Like

  1. Tällä hetkellä asun Espoossa, mutta olen asunut Wisconsinissa työn puolesta ja opiskellut Ohiossa. Haaveissa on vielä palata pidemmäksi aikaa, kunhan sopiva tilaisuus löytyy. 🙂 Tervetuloa toistekin!

   Like

 17. Kuulostaapa ihanilta suunnitelmilta. Minä olin juuri viime viikonlopun Porvoossa, elämäni eka kertaa talviaikaan. Vinkkinä että SicaPelle on ihan huippu ravintola Porvoossa – kallis, mutta ihana. Minulla on vasta yhdet lentoliput varattuna, helmikuuksi Barbadokselle. Saa nähdä, mitä muuta sitä keksii. Lukuisia haaveita kyllä on, mutta en ole vielä ehtinyt lentoja varailemaan tai hotelleja etsimään. Ihania reissuja Sinulle!

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s