Travel Plans 2016

Posted by

kuva 1

Where to travel 2016? Last two years have basically been quite US full, thus I’m going to travel (also) somewhere. My year will begin with some national travels in Finland, then it’s time for Europe – Sweden, UK, France and Norway, and of course there will be the US at the end of this year. 🙂

IMG_20141228_093145 (1)

January to April
– we will do weekend trip Haikko Spa Hotel, located in Porvoo, Finland. There we will enjoy the luxurious hotel, great food, spa, gym and each other with my boyfriend.
– visiting London and going to musicals and other cultural activities
– visiting Paris
– Visiting my relatives in Eastern Finland
– Culture weekend in Helsinki including art hotel, museums and a concert

IMG_1969

May to July
– Day trips to Tampere, Turku, Kotka and Hanko
– cruise and couple days in Stockholm
– Business travel to Norway and having a holiday there

IMG_4253

August to December
– traveling to the US and visiting California, Oregon and Washington. I’ve already been in East Coast and lived in the Midwest, so this time it’s time for the West Coast! 🙂

= total countries: Finland + Sweden + Norway + UK + France + USA = 6 countries 🙂

What are your destinations 2016?

50 comments

 1. Porvoolle peukku! Toivottavasti pÀÀsette kartanon puolen huoneisiin Haikkoossa, ne kylpylĂ€n puolen huoneet on aika paljon vĂ€hemmĂ€n “luksus”. 🙂 Ootteko vielĂ€ miettineet mitÀÀn ruokapaikkoja tuolle viikonlopulle? Porvoosta ei onneksi loistava tarjonta lopu kesken!

 2. Sulla on kaikki suunnitelmat jo tehtynĂ€, ihailtavaa 🙂 Mahtava vuosi tulossa! TÀÀllĂ€ kaikki vielĂ€ auki. USAn road tripistĂ€ haaveillaan, Havaijin jĂ€lkeen nousi pieni kuume JenkkilÀÀn. Mutta sinne ei vielĂ€ tĂ€nĂ€ vuonna ja tuskin ensi vuonnakaan.

  1. USAn road trip, esim. Route 66 tai kaikki West Coastin Statet lĂ€pi on mullakin haaveissa, mutta saa nĂ€hdĂ€ milloin saa ajan, rahan ja porukan jĂ€rkĂ€ttyĂ€. Pidempi roadtrip olisi hauska toteuttaa kiireettĂ€ ja hyvin suunniteltuna. 🙂 Hauskaa ja matkailun tĂ€yteistĂ€ vuotta!

 3. Sulla on suunnitelmat kasassa jo koko vuodelle! MĂ€ olen poikkeuksellisesti tehnyt jo paljon suunnitelmia kesÀÀn asti, mutta syksystĂ€ ja ensi talvesta ei ole vielĂ€ aavistustakaan – jÀÀ nĂ€htĂ€vĂ€ksi. TĂ€ssĂ€ kevÀÀllĂ€ on tiedossa Tallinna, Amalfin rannikko ja Dublin, ja nĂ€mĂ€ on jopa varattu jo. KesĂ€llĂ€ suunnitelmissa olisi noin 5 viikon road trip teltan kanssa Euroopassa. ReittiĂ€ on suunniteltu Saksaan, Tsekkiin, ItĂ€valtaan, Kroatiaan ja Italiaan. Katsotaan nyt, miten se muotoutuu.

  MatkailuntÀyteistÀ vuotta sulle!

  1. Oho, meillÀ ei vielÀ ole buukattu mitÀÀn, mutta työvuoroihin on suunniteltu lomien pituiset aukot ja tehty alustavia selvittelyjÀ, mitÀ missÀkin halutaan nÀhdÀ. Ensi viikolla olevan palkkapÀivÀn jÀlkeen olisi tarkoitus aloittaa ekat buukkailut. Huippua vuotta Jenni, roadtrip kuulostaa hauskalle!

 4. Mahtavat suunnitelmat! Kuulostaa siltĂ€, ettĂ€ sulla on tulossa aivan huippuvuosi reissauksen suhteen. MielestĂ€ni tuo suunnittelu ja etukĂ€teen fiilistely on melkein parasta 🙂 Kaikki seikkailut odottavat vielĂ€ edessĂ€ pĂ€in ja pĂ€iviĂ€ raksitaan kalenterista…

 5. Mini Vacation to Manhattan going to eat Cuban food walk the Brooklyn bridge and got tickets for the TV show The Chew.

 6. Ihailtavaa suunnitelmallisuutta. Itse en vain kykene toimimaan noin. Matkoja saattaa tulla ihan puskasta, vaikkapa tĂ€nÀÀn varasin lennot reilun viikon pÀÀhĂ€n. 🙂 Jotain toki tulee varailtua kunnolla etukĂ€teenkin. Helmikuussa siis Barcelona ja New York, kesĂ€llĂ€ Euroopan road trippailua suunnilleen kaksi kuukautta. Mutta pakko tuohon vĂ€liin on jotain vielĂ€ tulla, ettei pÀÀse reissukuume liian suureksi. 🙂

  1. Heh, saattaa olla, ettĂ€ itsellĂ€kin tulee jotain pientĂ€ ekstempore extramatkaa tai muutosta, mutta on kiva, ettĂ€ on jonkinlainen runko vuodelle. 🙂 Hauskoja reissuja, Euroopan Roadtrip kuulostaa huippuhauskalle.

 7. Kuulostaa hyviltĂ€ suunnitelmasi….jollain tavoin tuttua sillĂ€ olen huhtikuussa menossa Lontooseen. MielessĂ€ juuri ainakin musikaali ja muutama hyvĂ€ ruokapaikka. Loppuvuoden matkan on avoinna mutta loppuvuodesta tehdÀÀn kaukomatka ja myös Amerikka on listalla….onnea matkavuoteen!

 8. Itse en pysty suunnittelemaan juttuja noin pitkĂ€lle, aika paljon lyhyemmĂ€llĂ€ varoitusajalla mennÀÀn. Tosin muutama idea on suunnitteilla eri kohtiin, pari varattua. Maaliskuussa Karibialle lomaileen ja heinĂ€kuussa Norjaan aktiiviurheileen -> muista reissuista ei vielĂ€ mitÀÀn hajua 😀

  1. Kaipa pÀÀsia on reissuista nauttii ja on vaihtelua arkeen riippumatta siitĂ€ onko suunnitelmat tehty vuotta vai pĂ€ivÀÀ ennen. 🙂 Mukavia reissuja ja hyvÀÀ alkanutta vuotta!

 9. Aika hienoa, ettĂ€ on jo vuoden reissusuunnitelmat paketissa! Onpahan mitĂ€ odottaa! Mulla kun ei ole tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ mitÀÀn tiedossa, haaveita kyllĂ€, mutta ei mitÀÀn lukkoon lyötyĂ€. Suomea jos pÀÀsisi kesĂ€llĂ€ kiertĂ€mÀÀn, olisi aika huippua 🙂

 10. Ei voi kuin ihailla, kun joku pystyy suunnittelemaan noin pitkÀlle eteenpÀin. MeidÀn perhe on sellainen lipputarjousten tutkija ja usein reissu tuleekin varattua noin pari viikkoa aiemmin. Nyt tÀÀllÀ Thaimaassa asuessa tulee pakosta kÀytyÀ rajojen ulkopuolella 3:n kuukauden vÀlein, joten sen verran etukÀteen tietÀÀ. MÀkin lupaan ottaa Porvoon kesÀn matkasuunnitelmiin, kun kerran Suomessa pyörÀhdetÀÀn.
  Mukavaa reissuvuotta!

  1. No, teidĂ€n asuinmaa olisi jo itsessÀÀn lomaa tĂ€lle suomalaiselle. 🙂 ÄkkilĂ€htöjen ja tarjousten bongailu olisi tavallaan huippua, mutta hyvissĂ€ ajoin vaadittavat työvuorotoiveet vĂ€hĂ€n rajoittavat omalta osalta niiden kĂ€yttöÀ. Huippua reissuvuotta Heidi!

 11. HyviĂ€ suunnitelmia kyllĂ€. ItsellĂ€ hieman samaa ongelmaa kuin esimerkiksi Annikalla, en vain mitenkÀÀn pysty vielĂ€ pÀÀttĂ€mÀÀn minne tie vie tĂ€nĂ€ vuonna. Matkoja tulee varmasti useita, mutta pÀÀtĂ€n niitĂ€ melkolailla lennosta sitten kun niiden varaaminen tulee ajankohtaiseksi 🙂

  1. VĂ€hĂ€n jĂ€nnitystĂ€ elĂ€mÀÀn, kun ei tiedĂ€ koko vuotta etukĂ€teen. PÀÀasia, ettĂ€ vuodesta nauttii ja nĂ€kee muutakin kuin kotikaupunkinsa. HyvÀÀ reissuvuotta Laura! 🙂

 12. MinĂ€kin teen suunnitelmia yleensĂ€ pitkĂ€llekin, joskaan en ihan koko vuodeksi. Nyt kun olen Ă€itiyslomalla, haluaisin tietenkin hyödyntÀÀ sen mahdollisimman hyvin. En tiedĂ€ koska seuraavan kerran olen nĂ€in pitkÀÀn niin, ettĂ€ ei tarvitse töistĂ€ ja loma-ajoista huolehtia. Nyt vain tĂ€ytyisi pian tehdĂ€ matkavarauksia, ettei aika valu hukkaan 🙂 Nyt kun on vasta Thaimaan loma varattuna maaliskuulle, ja viikonloppu Hangossa toukokuulle.

  1. Huikea tilaisuus kyllĂ€ viettÀÀ laatuaikaa perheen kanssa – vaikkapa etelĂ€n lĂ€mmössĂ€ tai Aasian eksotiikassa. Ota ilo irti ja nauti pikkukaverista ja matkailusta ilman töihinpaluukiireitĂ€! 🙂

 13. No siinĂ€hĂ€n on suunnitelmaa kerrakseen, hieno matkailuvuosi tulossa! MeillĂ€ on myös Yhdysvaltojen lĂ€nsirannikko haaveissa tĂ€lle vuodelle, mahdollisesti jo loppukevÀÀlle, mutta toistaiseksi vain pari pienempÀÀ reissua maaliskuulle varattuna. NiistĂ€kin on hyvĂ€ aloittaa ja niitĂ€ jo vĂ€hĂ€n odotellaan 🙂

 14. I will have four countries: Finland, Denmark, Germany and Estonia ins Allah. Welcome to Hanko! We have just been talking here locally how we can persuade tourists to overnight in our beautiful and friendly town.
  I am thoroughly familiar with California, therefore I do not plan any trips to the USA, at least for a long time. Life is short and countries are many.

 15. Mahtavaa ku joku muukin suunnittelee elĂ€mÀÀ pidemmĂ€llĂ€ tĂ€htĂ€imellĂ€, mĂ€ oon varannut jo matkan syksylle 2017 🙂 Ja 7 viikon pÀÀstĂ€ koittavan reissun varasin vuosi sitten matkamessuilta…
  Mukavia reissupÀiviÀ sekÀ Suomessa ettÀ maailmalla!

  1. SĂ€ oot vielĂ€ askeleen edellĂ€ ajoissa olemisessa! 🙂 Vaikka rehellisesti pohdin jo vuotta 2017, en ole vielĂ€ varaillut mitÀÀn noin pitkĂ€lle. Mahtavia reissuja sinullekin!

 16. Hui! SiinĂ€pĂ€ on paljon Matkasuunnitelmia! 😄
  MÀ en itse osaa enkÀ usein haluakaan suunnitella kauhean tarkasti minne aion vuoden aikana matkustaa ja milloin
  😊
  Poikkeuksena tietty jos jotkut lennot on vaan pakko varata hyvissÀ ajoin ja etukÀteen. Olen enemmÀn sellainen extempore matkailija.

  Alkuvuosi kuluu Uudessa Seelannissa ja kesĂ€n jĂ€lkeen huhtikuussa siirrymme Australiaan. Loppuvuodesta ollaan varmaan ihan jossain muualla 🙌

  Titta / IKILOMALLA

 17. Ihan mukavalta nÀyttÀÀ sun suunnitelmat! Itse hÀdintuskin tiedÀn mitÀ teen seuraavalla viikolla tai missÀ lomailen seuraavaksi. On kuitenkin ihana tunne, kun on jotain mitÀ odottaa! Ja varsinkin, kun ehtii suunnitella.

  1. Jep, ja toisaalta onhan se mukavaa vÀlillÀ mennÀ reissuun, jonka jokaista yksityiskohtaa ei ole mietitty vuotta etukÀteen vaan voi vaan mennÀ fiiliksen mukaan. Mukavia reissuja!

 18. Wau, sulla on jo selkeÀt sÀvelet tÀlle vuodelle. Itse muutin juuri Belgiaan, joten keski-Eurooppa lienee suuressa roolissa tÀnÀ vuonna. Luen ensimmÀistÀ kertaa blogiasi, Jenkit taitaa olla suuressa roolissa sulla? Asutko siellÀ vai muuten vain?

  1. TĂ€llĂ€ hetkellĂ€ asun Espoossa, mutta olen asunut Wisconsinissa työn puolesta ja opiskellut Ohiossa. Haaveissa on vielĂ€ palata pidemmĂ€ksi aikaa, kunhan sopiva tilaisuus löytyy. 🙂 Tervetuloa toistekin!

 19. Kuulostaapa ihanilta suunnitelmilta. MinĂ€ olin juuri viime viikonlopun Porvoossa, elĂ€mĂ€ni eka kertaa talviaikaan. VinkkinĂ€ ettĂ€ SicaPelle on ihan huippu ravintola Porvoossa – kallis, mutta ihana. Minulla on vasta yhdet lentoliput varattuna, helmikuuksi Barbadokselle. Saa nĂ€hdĂ€, mitĂ€ muuta sitĂ€ keksii. Lukuisia haaveita kyllĂ€ on, mutta en ole vielĂ€ ehtinyt lentoja varailemaan tai hotelleja etsimÀÀn. Ihania reissuja Sinulle!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.