What the Finns are going to do in Dells?

Posted by

–   lifeguard (shallow ones and deep ones)

–   retail sales /gift shop

–   food sales /concessions

–   park services /maintenance

–   exploratory attendant

–   ticket admissions

 

There will be 35 Finns (including me) on summer 2014. And a lot more people from other countries.

I think you’re now thinking that you want know, what I will do there. I had an email from my employer, Noah’s Ark Waterpark, yesterday and there was (finally) my job offer… 😀 I’ll be… Lifeguard! 🙂 Swimming, saving people, first aid, scanning water, helping people to do things safely, etc. Actually I’m not sure about what I’m going to do but something like that – I think I can tell you more on next month! 44 days to flight, I’m quite excited!

4 comments

 1. Heippa! Huomasin, että olit kirjoitellut myös pallontallaajien sivuille kokemuksista kesätöistä, ja vinkkasit, että voi kysyä lisää, jos blogista ei löydy:)

  Haluaisin kovasti tietää, miten majoitus siellä oli järjestetty? Oliko kaikilla omat huoneet vai jaetut?

  Olisi mahtavaa kuulla siitä lisää, kun yleensä kokemuksista majoitukseen liittyen ei oo kerrottu tarkemmin nettikeskusteluissa tai blogeissa.

  Kiitti tosi paljon:)

  Liked by 1 person

  1. Moikka Mirja! Samasta maasta tulevat asuivat lähtökohtaisesti keskenään, eli asuisit siis muiden suomalaisten kanssa joka jaetussa talossa, rivitalossa tai trailerissa. Yhdessä huoneessa oli 1-2 henkilö molemmat tyttöjä (tai molemmat poikia), huoneet ovat lukittavia. Jos lähdet kaverin tai puolison kanssa voitte toivoa pääsyä samaan majoitukseen. Tässä postauksessa on muutamia kuvia majatalostamme: https://dreamerachiever.com/2014/05/26/first-5-days-in-dells/ kysy ihmeessä, jos tulee muuta mieleen! 🙂

   Like

   1. Heippa!

    Kiitos aivan mielettömästi näin nopeasta vastauksesta!:) Kuulostaa tosi kivalta!

    Tosi ihanaa kuulla kokemuksia, kun en ole muualta löytänyt näistä jutuista kirjoitettuja kokemuksia, niin tästä on hulluna apua:)

    Vielä sellainen kysymys tuosta majoituksesta, että oliko mahdollista toivoa omaa huonetta / menikö huonejako (onko jaetussa vai omassa huoneessa) tuurilla, vai miten huoneet jaettiin?

    Lähinnä siksi kyselen, kun kesätyötä hakiessa tuo oma huone ois tosi ihanaa olla, vaikka yleensä hankalasti mahdollista:)

    Kiitti avusta!

    Like

   2. Moikka!
    Ole hyvä. 🙂 Aina voi toki toivoa, mutta lähtökohtaisesti arpovat. Suomalaisilla tytöillä oli siitä hyvä tilanne, että meidän majoituspaikkaan oli enemmän omia kuin jaettuja huoneita. Toisaalta ainakin lifeguardina tuli oltua paljon töissä tai muuten vain menossa, eli ihan liikaa ei tullut vietettyä huoneessa aikaa. 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s